Home
Contact
Links
Producten bestellen
Prijslijst
Gezond ontbijt
BMI berekenen
Afslanken
Gewichtsbeheersing
Aankomen
Supplementen
Tussendoortjes
Sportvoeding
Gezichtsverzorging
Lichaamsverzorging
Haarverzorging
Ervaringen
Shake recepten
Zakelijke kans
Generation H
Bedrijf Herbalife  
Disclaimer
Privacy
 

Gewichtsbeheersing

Op gewicht blijven is geen makkelijke opgave. Vaak bij veel diëten is het resultaat niet het geen wat u wilt. U heeft uw gewicht bereikt en u stopt met het dieet. Het gevolg is dat de kilo's die er af zijn er weer bij aanvliegen en vaak nog meer. Dit komt omdat deze diëten niet zijn uitgebalanceerd. U valt wel af, niet in vet maar in spiermassa. Het lichaam ziet dit als een aanval. Zodra u dus weer uw normale eetpatroon gebruikt, zal het lichaam alle vetten en suikers die binnen komen omzetten in vet. Met alle gevolgen van dien.Met de producten van Herbalife krijgt u alle benodigde vitaminen, mineralen en bouwstoffen binnen die u nodig heeft. Herbalife voedingsproducten zijn hierin volledig uitgebalanceerd, zodat u niet bang hoeft te zijn dat uw lichaam iets te kort komt.

 
De kernproducten van Herbalife®. Dit is de succesvolle basis van al onze programma’s voor een algemene voedingskundige ondersteuning. Deze basis bestaat uit: Formula 1 – Voedingsshake, Formula 2 – Multivitamine Complex en Vezels- en Kruidentabletten.

Bestellen (Prijs op aanvraag)

 
STELT U EENS VOOR DAT U ZICH OP UW ALLERBEST ZOU VOELEN ..........

Hoe zou u het liefst willen leven? In topconditie? Zorg, om u optimaal te voelen, goed voor uw lichaam en volg een evenwichtige levensstijl.

 
Geoptimaliseerde voeding voor een actieve en evenwichtige levensstijl.
In onze hedendaagse hectische levensstijl is het vaak aantrekkelijk om te kiezen voor kant-en-klaar maaltijden. Deze bevatten vaak meer calorieën (met name enkelvoudige koolhydraten en verzadigde vetten) en zout en bevatten dikwijls weinig vezels, complexe koolhydraten, essentiële vetzuren en bepaalde vitaminen en mineralen.
 
Al sinds 1980 ervaring!

Miljoenen mensen gebruiken Formula 1 - Voedingsshake voor gewichtsbeheersing en ondersteuning van evenwichtige voeding. Het is een lichte maaltijd, veelzijdig en gemakkelijk klaar te maken, verkrijgbaar in acht smaken: uw maaltijd in een glas!

Formula 1 – Voedingsshake, een succesformule

Bestellen (Prijs op aanvraag)
Welzijn kan bereikt worden door het bereiken en behouden van uw streefgewicht. Formula 1 – Voedingsshake kan u hierbij helpen. Of u nu één of twee shakes per dag neemt, u kunt erop vertrouwen dat Formula 1 u een geschikte oplossing biedt. Formula 1 is samengesteld door onze voedingsdeskundigen en zit boordevol vitaminen en mineralen, sojaproteďne en koolhydraten. Bovendien bevat één portie minder dan 220 kcal!
 
Zorg voor evenwicht tijdens uw ontbijt, lunch of avondmaaltijd
Het is erg belangrijk om de dag te beginnen met een goed ontbijt. Toch ontbijt men vaak niet genoeg of helemaal niet. Ook de lunch en het avondeten verlopen vaak ongestructureerd. Formula 1 biedt een praktische en snelle oplossing zodat u punctueel tegemoet kunt komen aan uw behoeften.

Herbalife Formula 1 voedingsshake
Bestellen (Prijs op aanvraag)

• Een maaltijdvervanger voor gewichtsbeheersing

• Een snelle en praktische maaltijd ter ondersteuning van evenwichtige voeding

• Bevat 12 vitaminen en 11 mineralen om uw ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) te helpen halen

• Bevat minder dan 220 kcal om uw calorie-inname te beperken

• Bevat sojaproteďne die u essentiële aminozuren biedt en een duurzaam verzadigingsgevoel helpt te verkrijgen

 

Meng 2 eetlepels Formula 1 – Voedingsshake met 250 ml halfvolle melk. Zo simpel is het!

Verkrijgbaar in een bus met 21 porties in de smaken: Frambozen Blauwe bessen, Vanille, Chocolade, Aardbeien, Tropische Vruchten, Cappuccino, Toffee appel kaneel en Cookies & Cream. En voor onderweg, om u hierbij te helpen, zijn er van de Formula 1 handige zakjes verkrijgbaar. Ideaal als u vaak van huis bent. Stop één of twee zakjes in uw tas, zodat u geen enkel excuus meer heeft. Een zakje is eenvoudig te bereiden, biedt de juiste hoeveelheid en dezelfde voedingseigenschappen als de Formula 1 bus. Zo kunt u dus overal en wanneer u maar wilt voor optimaal welzijn zorgen. Eén portie per zakjes.


Formule 1 maaltijdreep
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Wanneer u uw gewicht wil beheersen, is het belangrijk om een evenwichtig uitgebalanceerd dieet te behouden. Dit kan echter moeilijk zijn wanneer smakelijke oplossingen buiten bereik zijn. Een uitgebalanceerde maaltijd zoals Herbalife Formula 1 Shake of Formula 1 Evenwichtige maaltijdreep houdt uw calorie inname beperkt om te voorkomen dat u aankomt, en tegelijkertijd levert het u de essentiële vitaminen, mineralen, koolhydraten en proteďnen om u langer een vol gevoel te geven.

Formule 2 multivitamine complex
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Bevat 12 vitaminen en 10 mineralen. Het bevat onder andere:
• Antioxidanten die helpen bij de bestrijding van vrije radicalen: vitaminen C, E, zink, seleen
• Foliumzuur (vitamine B9), essentieel voor groei en celreparatie
• IJzer, essentieel voor het transport van zuurstof door het lichaam

Formula 2 is een kernproduct van de programma’s van Herbalife®. Een tablet zorgt voor 15 tot 43% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) aan vitaminen en mineralen. Dagelijks te gebruiken voor een optimale werking.


Vezel en kruidentabletten
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Onze voeding bevat tegenwoordig te weinig vezels. Vezel en Kruidentabletten zijn rijk aan voedingsvezels en helpt ons om dit tekort gemakkelijk aan te vullen.

 

• Vezels helpen bij de uitscheiding van afvalstoffen uit het lichaam

• Zorgen voor een balans in de darmflora en reguleren de bloedsuikerspiegels
• Calcium bevordert sterke botten en gezonde tanden
• Bevat havervezels
 

De kernproducten van Herbalife®, Formula 1, Formula 2 en Vezel en Kruidentabletten vormen een winnend trio dat u kan helpen voor uw voeding en welzijn te zorgen.


Haver Appelvezel Drank
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Haver Appelvezel Drank is een heerlijke en gemakkelijke manier om dagelijks meer vezels binnen te krijgen. Het is een unieke mix van oplosbare en onoplosbare vezels. Haver Appelvezel Drank bevat zes vezelbronnen: appel, haver, mais, citrus, witlof en soja.


Elke portie bevat 5g vezel en 15 calorieën. Ingrediënten:
Havervezel, maisdextrine, appelvezelpoeder, citrusvezel, sojavezel, inuline, zuurteregelaar (citroenzuur), aroma, verdikkingsmiddel (acacia gom / xantaangom), maltodextrine, zoetstof (sucralose), antiklontermiddel (siliciumdioxide). Gebruik: Meng 1 maatlepel (7,1 g) met 150ml water of voeg een lepel toe aan uw favoriete shakemix en geniet!

TUSSENDOORTJES

      
Gourmet tomatensoep.
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieën geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariërs. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten. Bevat acht keer zoveel proteďne als in gewone tomatensoep en is rijk aan proteďne en vezels voor langer een verzadigd gevoel te behouden. Doos met 21 porties.
Geroosterde sojabonen
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Dit lekkere hartige tussendoortje is perfect als snack voor onderweg. Met 9g proteďne en 113 kcal per zakje, zijn Geroosterde Sojabonen een evenwichtiger alternatief voor andere hartige snacks zoals chips of crackers. Rijk aan proteďne (9g per zakje) om te helpen magere spiermassa op te bouwen. 113 calorieën per zakje – minder calorieën dan traditionele hartige snacks, heerlijk van smaak – geroosterd en licht met zout besprenkeld. In handige individuele zakjes, ideaal voor wanneer u onderweg bent.
Proteďne repen.
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Een heel gezond alternatief op de bekende snacks die teveel vet en suiker bevatten. Een perfect tussendoortje om de perioden tussen uw maaltijden te overbruggen. Sojaproteďne is een, hoogwaardige en plantaardige proteďne. Onderzoek toont aan dat de consumptie van minimaal 25g sojaproteďne per dag als onderdeel van een voedingspatroon met weinig verzadigde vetten, het juiste cholesterolniveau kan helpen behouden. Stil de trek in snacks met een heerlijk tussendoortje. Voor een zoete traktatie neemt u een Proteďnereep. Verpakt per 14 stuks. Verkrijgbaar in de smaken chocolade-pinda, citroen en vanille-amandel.

 
Indien u vragen heeft over de producten of u bent geďnteresseerd in de zakelijke mogelijkheid dan raden wij u aan contact op te nemen. Good Weight Bunschoten staat klaar om uw vragen te beantwoorden en heeft kennis van zaken. Wij nemen graag contact met u op!
 
Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met: Good Weight Bunschoten >>
 
Top
 

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.

© Copyright  2010 - 2016 Herbalife Bunschoten Spakenburg |    All Rights Reserved.    |