Home
Contact
Links
Producten bestellen
Prijslijst
Gezond ontbijt
BMI berekenen
Afslanken
Gewichtsbeheersing
Aankomen
Supplementen
Tussendoortjes
Sportvoeding
Gezichtsverzorging
Lichaamsverzorging
Haarverzorging
Ervaringen
Shake recepten
Zakelijke kans
Generation H
Bedrijf Herbalife
Disclaimer
Privacy
 

Aankomen

Aankomen is vaak een stuk moeilijker dan afvallen.
 
Hoewel overgewicht vaak een groter gezondheidsrisico met zich meebrengt en overgewicht sneller als een probleem wordt gezien, is ondergewicht ook zeker een ongewenste situatie. Veel mensen hebben een problemen met het beheersen van hun gewicht. Dit kan natuurlijk allerlei oorzaken hebben.

Met gebruik van de Herbalife producten is het mogelijk aan te komen zonder dat u tegen uw zin meer moet eten. Meestal heeft men al van alles geprobeerd. De voeding van Herbalife kan men voor vele doeleinden "effectief" gebruiken waaronder aankomen.

Aankomfase; met het programma voor aankomen eet u na iedere maaltijd een heerlijke shake (dus 3x per dag) en u zorgt er voor dat u ook niet minder van uw dagelijkse maaltijden eet. Geef uw lichaam echter de tijd, ook als er in het begin nog weinig resultaat is. De meeste mensen hebben al geruime tijd ondergewicht, dus dat vergt enig aanpassing van het lichaam.
 
Uw ideale gewicht bereiken is niet alleen UW doel. Het is ook ONS doel!
 

Herbalife Kernproducten - Goede voeding is de sleutel!

Begin met de Herbalife« kernvoedingsproducten: Herbalife Formula 1 Voedingsshake, Herbalife Formula 2 Multivitamine Complex en Vezel & Kruidentabletten.


Welke Herbalife producten heeft u nodig om aan te komen ?
Herbalife Formule 1 Voedingsshake
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Formule 1 shake voorziet u 3 x per dag van de essentiŰle voedingsstoffen, die uw lichaam dagelijks nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Verkrijgbaar in acht heerlijke smaken: Frambozen Blauwe Bessen, Cookies and Cream, Tropical fruit, Vanille, Chocolade, Aardbei, Toffee appel kaneel en Cappuccino.

Herbalife maaltijdrepen
Herbalife Formule 1 Maaltijdreep
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Wanneer u onderweg bent hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een uitgebalanceerde maaltijd mist! Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is de handige uitgebalanceerde maaltijd voor onderweg. Verkrijgbaar in de smaken chocolade en rood fruit yoghurt.

Herbalife Vezel en kruidentabletten
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Vezel en kruidentabletten versterken en zorgen voor een goede afvoer van afvalstoffen uit het voedsel, leiden tot een schoner spijsverteringskanaal, waardoor de voeding beter wordt opgenomen.

Herbalife Formule 2 Multivitaminen complex
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Het Herbalife Formula 2 Multivitamine Complex is een voedingssupplement dat kernvitaminen en -mineralen bevat. Het kan perfect worden gecombineerd met de Herbalife Formula 1 Voedingsshake als onderdeel van uw gewichtsbeheersingsprogramma of uitgebalanceerde voedingsprogramma. Levert meer dan 20 essentiŰle vitaminen en mineralen, Calcium en Vitamine D ten behoeve van het skelet, zink ter ondersteuning van het immuunsysteem, B-vitaminen ter ondersteuning van vitaliteit en metabolisme en antioxidant-vitaminen C en E ter bescherming van de cellen tegen schade door vrije radicalen.

Herbalife Prote´ne repen
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Ter extra (lekkere) ondersteuning kunt u de prote´ne repen nemen.

Herbalife Prote´ne poeder
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Formule 3 - Prote´ne Poeder. Met soja-en weiprote´ne. Onze speciale mix van de hoogste kwaliteit soja- en weiprote´ne kunnen op maat worden toegevoegd aan uw shakes om aan uw dagelijkse prote´nebehoefte te voldoen.

 
Indien u vragen heeft over de producten of u bent ge´nteresseerd in de zakelijke mogelijkheid dan raden wij u aan contact op te nemen. Good Weight Bunschoten staat klaar om uw vragen te beantwoorden en heeft kennis van zaken. Wij nemen graag contact met u op!
 
Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met: Good Weight Bunschoten >>
 
Top
 

* Resultaten zijn niet typisch, individuele resultaten kunnen variŰren. ** Alle gewichtbeheersingsclaims refereren aan het Herbalife Gewichtbeheersingsprogramma, wat onder andere een uitgebalanceerd voedingsplan, regelmatig bewegen, voldoende vloeistofinname en rust inhoudt

 

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.

© Copyright  2010 - 2016  Herbalife Bunschoten Spakenburg |    All Rights Reserved.    |