Home
Contact
Links
Producten bestellen
Prijslijst
Gezond ontbijt
BMI berekenen
Afslanken
Gewichtsbeheersing
Aankomen
Supplementen
Tussendoortjes
Sportvoeding
Gezichtsverzorging
Lichaamsverzorging
Haarverzorging
Ervaringen
Shake recepten
Zakelijke kans
Generation H
Bedrijf Herbalife
Disclaimer
Privacy
 

Herbalife

Begin vandaag goed, begin met Herbalife!

 
 

Herbalife is een van de grootste netwerkmarketing bedrijven ter wereld en biedt een uitgebreide reeks aan producten voor gewichtsbeheersing, voedingssupplementen en persoonlijke verzorgingsproducten die een gezonde en actieve levensstijl ondersteunen.

Het bedrijf, dat in 2016 haar 36e verjaardag vierde, verkoopt haar producten exclusief via een netwerk van bijna twee miljoen Onafhankelijke Distributeurs die wereldwijd in meer dan 90 landen zaken doen.

 
Eigen baas in een handomdraai
 

De juiste voeding, voldoende beweging en genoeg rust zijn de ingrediënten van een fit lichaam. Maar dat is niet altijd even makkelijk. Wat is juiste voeding, hoe weersta ik verleidingen die niet gezond zijn en wat is voor mij persoonlijk een gezonde levensstijl, zijn vragen waar iedereen mee worstelt. Daarom helpt Herbalife consumenten op basis van persoonlijke begeleiding bij het optimaal voeden en verzorgen van het lichaam. Op dit moment bedienen de adviseurs van Herbalife tienduizenden tevreden klanten in Nederland. Ze helpen hen bij het vinden en volhouden van een levensstijl waarbij zij zich blijvend vitaal voelen. Op basis van positieve eigen ervaringen kunnen klanten vervolgens besluiten zelf adviseur te worden. En dat werkt.

 
Want niets is overtuigender dan een persoonlijk succesverhaal. Op deze manier kan Herbalife blijven groeien zonder het persoonlijke contact met haar klanten te verliezen. Iedere klant, maar ook iedere adviseur heeft immers zijn eigen klankbord.
 
Een succesformule, want Herbalife is in de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot het grootste netwerk van zelfstandig ondernemers zonder personeel (zzp’ers) in Nederland.
 
Herbalife Nederland
Het Nederlandse hoofdkantoor is sinds mei 2006 gevestigd in Utrecht.
 
Enthousiasme zorgt voor groei
 
In 1993 maakte Nederland kennis met Herbalife. De toen 27-jarige Bea Bos kwam op vakantie in Oostenrijk in contact met een Brits stel dat fervent gebruiker was van Herbalife-producten. Enthousiast over hun verhaal besloot Bea Bos klant bij hen te worden. ‘Met de producten kon ik mijn lichaam op een eenvoudige manier de voedingstoffen bieden die het nodig had, met als resultaat dat ik me vitaal en energiek voelde,’ licht Bea Bos toe. Eenmaal terug in Nederland vroegen familie en vrienden haar of zij het ook konden gaan gebruiken. Ze kreeg zoveel aanvragen dat ze na drie maanden besloot zelf adviseur te worden. En een jaar later zegde ze haar vaste baan helemaal op om voor zichzelf te beginnen. Sindsdien groeit de organisatie en dragen elfduizend adviseurs hun steentje bij aan het succes van Herbalife. Binnen Herbalife Europa speelt Nederland een belangrijke rol. Zo staat in Venray het distributiecentrum van waaruit heel Noord-Europa wordt bediend. En het marktpotentieel van Herbalife blijft groeien, want het streven naar een gezond en vitaal lichaam heeft nooit eerder zo centraal gestaan in onze samenleving.
 
Op topniveau presteren met Herbalife
 

Op dit moment worden de producten van Herbalife wereldwijd in 90 landen verkocht en is Herbalife aan de Amerikaanse beurs in New York genoteerd. Hoewel Herbalife vooral bekend is als product om mee af te vallen, is het productengamma zo samengesteld dat het gebruikt kan worden voor iedereen die zijn energiehuishouding in balans wil brengen. Om die reden zijn er ook speciale sportproducten en proteďnepoeders. Niet voor niets dus dat veel topsporters voor het bereiken van het beste sportresultaat vertrouwen op de kracht van Herbalife. Zo winnen de voetballers van LA Galaxy, de club van David Beckham, FC Barcelona en o.a. Excelsior voedingskundig advies in bij Herbalife om ervoor te zorgen dat ze voldoende voedingsstoffen en bouwstoffen binnenkrijgen om op topniveau te kunnen presteren.

 
Producten
 

De kern van de productreeks wordt gevormd door het Herbalife Formule 1 programma, dat wil zeggen een maaltijdvervanger op basis van sojaproteďne die gebruikt kan worden om twee maaltijden per dag te vervangen voor gewichtsbeheersing of om één maaltijd per dag te vervangen voor gewichtsbehoud. Andere maaltijden dienen gebaseerd te zijn op goede, voedzame voedingsbronnen met veel magere proteďne en kleurrijke groente en gezonde tussendoortjes zoals vers fruit.

In combinatie met voldoende lichaamsbeweging, supplementen en de persoonlijke ondersteuning en begeleiding van de distributeur, kan het Herbalife programma klanten helpen om goede resultaten te bereiken voor de lange termijn.

 

Herbalife biedt tevens een reeks haar en lichaamsverzorgingsproducten op natuurlijke basis, met plantaardige bestanddelen zoals aloë vera en een huidverzorgingslijn met vitamine A, C en E. U kunt dus zowel inwendig als uitwendig profiteren van de plantaardige bestanddelen!

 
Vereniging Directe Verkoop
 
Herbalife is lid van de Vereniging Directe Verkoop en handelen naar de regels van deze vereniging. Dit houdt in dat klanten gebruik kunnen maken van een 30-dagen geld terug garantieperiode als zij, om wat voor reden dan ook, hun producten willen retourneren.
 

 
Indien u vragen heeft over de producten of u bent geďnteresseerd in de zakelijke mogelijkheid dan raden wij u aan contact op te nemen. Good Weight Bunschoten staat klaar om uw vragen te beantwoorden en heeft kennis van zaken. Wij nemen graag contact met u op!
 
Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met: Good Weight Bunschoten >>
 
Top
 

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.

© Copyright  2010 - 2016 Herbalife Bunschoten Spakenburg |    All Rights Reserved.    |