Home
Contact
Links
Producten bestellen
Prijslijst
Gezond ontbijt
BMI berekenen
Afslanken
Gewichtsbeheersing
Aankomen
Supplementen
Tussendoortjes
Sportvoeding
Gezichtsverzorging
Lichaamsverzorging
Haarverzorging
Ervaringen
Shake recepten
Zakelijke kans
Generation H
Bedrijf Herbalife
Disclaimer
Privacy
 

Sportvoeding

HERBALIFE SPORTVOEDING DIE WINT  

Als actieve sporters moeten wij proactief te werk gaan bij onze eetgewoonten....

CR7 Drive is een hypotone drank voor geavanceerde hydratatie en uithoudingsvermogen*. 
Perfect om te consumeren gedurende beweging of een sport activiteit. 
Het is een koolhydraat-elektrolyten oplossing die de absorptie van water gedurende fysieke activiteit verbetert en het uithoudingsniveau uithoudingsvermogen helpt behouden*, of het nu een intense voetbalwedstrijd is of een hardloopronde. 

Belangrijkste voordelen 
Heerlijke en verfrissende koolhydraten-elektrolyten drank om te consumeren tijdens beweging. 
Ontwikkeld in samenwerking met Cristiano Ronaldo, een van de elite spelers binnen het wereldvoetbal. 
Koolhydraten-elektrolyten oplossing die het uithoudingsvermogen bewezen helpt behouden* 
Verbetert ook de absorptie van water gedurende beweging**. 
Minder dan 100kcal per portie om de calorieinname te helpen beheersen. 
* Koolhydraten-electrolyten oplossingen dragen bij aan het behoud van het uithoudingsvermogen tijdens langdurige inspanning. 
**Koolhydraten-elektrolyten oplossingen verbeteren de opname van water tijdens fysieke inspanning. 

Product gegevens 
Herbalife24 CR7 Drive is een koolhydraten-elektrolyten drank voor het behoud van het uithoudingsvermogen tijdens langdurige beweging. Ideaal om te consumeren tijdens inspanning of sport. 
Het is een koolhydraat-elektrolyten oplossing die de absorptie van water gedurende fysieke activiteit verbetert en het uithoudingsniveau uithoudingsvermogen helpt behouden*, of het nu een intense voetbalwedstrijd is of een hardloopronde. 

Verkocht in 2 verpakkingseenheden: 
Zakjes (10 stuks ŕ 27g): Mix 27g (één zakje) poeder met 500ml water, schud grondig. Best te consumeren tijdens fysieke inspanning. 
Bus (540g): Mix 27g (2 scheppen) poeder met 500ml water, schud grondig. Best te consumeren tijdens fysieke inspanning. 
Geniet van dit product als onderdeel van een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, binnen een gezonde en actieve levensstijl. 
Product beschrijving 
Elke portie CR7 drive bevat minder dan 100Kcal. 
Gemakkelijk te bereiden en heeft een lichte Açai bessen smaak. 
CR7 is een Koolhydraten-elektrolyten oplossing die het uithoudingsvermogen bewezen helpt verbeteren. Verbetert ook de absorptie van water gedurende inspanning*. 
CR7 Drive bevat ook vitamine B12 wat het energiemetabolisme helpt behouden, evenals de normale functie van het immuunsysteem. 
Ontwikkeld in samenwerking met Cristiano Ronaldo, een van de elitespelers binnen wereldvoetbal.


Of je nou een wedstrijd speelt, op je fiets een berg afdaalt of een flink aantal baantjes gaat zwemmen, je lichaam moet een topprestatie leveren. Maar dat valt niet mee als je je zo futloos voelt dat je liever op de bank ligt dan in het zwembad.

 

Er zijn steeds meer aantoonbare bewijzen dat een uitgebalanceerde voeding in de sport het verschil kan betekenen tussen winnen en verliezen. Kapitalen worden uitgegeven aan trainingskleding, sportmateriaal, sportvloeren, grasmatten, goede trainers en coaches, waarbij voeding altijd een sluitpost is. Of erger nog, voeding, de brandstof voor het lichaam, geheel niet ter sprake komt.
Herbalife biedt producten die helpen op een wetenschappelijk verantwoorde manier bij zowel het leveren als bijvullen van brandstof en bij reparatie en renovatie. De producten op natuurlijke basis bevatten hoogwaardige koolhydraten, proteďnen en essentiële vetzuren die goed verteerbaar zijn en makkelijk worden geabsorbeerd. Deze voedingsstoffen heeft het lichaam nodig om optimaal te presteren. Dus wilt u graag die extra energie om een topprestatie te kunnen leveren, dan mag Herbalife in uw leven niet ontbreken.

 

Bestellen (Prijs op aanvraag)

 

HERBALIFE24 GOED VOOR TOPSPORTERS......GOED VOOR U

 

Herbalife24. Het is de eerste 24-uurs sportvoedingsreeks. Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Herbalife24 samengesteld voor iedereen - of u nu een amateurhardloper bent, een sportschoolfanaat of een topsporter; Herbalife24 heeft alle producten die u nodig heeft om u te helpen voorbereiden, trainen en herstellen.

 
NIEUW HERBALIFE24  RESTORE
Herbalife24 Restore

 

 

 

 Bestellen (Prijs op aanvraag)

Wat is Herbalife24 Restore
Herbalife24 Restore bevat een unieke formule die stress door training helpt te minimaliseren en rust en herstel helpt bevorderen, een belangrijk onderdeel van elk trainingsprogramma.
• Gemakkelijk in te nemen – slechts 1 capsule per dag voor het slapengaan.
• Belangrijkste ingrediënten: Lactium® , Vitamine C, Vitamine E en Vitamine A.
• Lactium® is een uniek gepatenteerd ingrediënt met stress verlagende eigenschappen.
- De US versie van Restore bevat geen Lactium. De Europese versie heeft een superieure formulering.
- Veel non-sportklanten kopen Restore als product om beter tot rust te komen en te relaxen voor het slapengaan

De voordelen van Restore op een rijtje:
Dagelijks intensieve beweging verhoogt het cortisol niveau in het lichaam (stresshormoon).
• Restore bevat ingrediënten die gericht zijn op het reduceren van deze cortisol niveaus en oxidatieve stress die veroorzaakt wordt door training/intensieve beweging en stress door langdurige drukte.
• Bevat 200mg vitamine C, de minimum hoeveelheid die nodig is om de volgende claim te kunnen maken: “…gedurende en na intensieve fysieke inspanning” zoals onderstaand
• Geen andere sportproducten in Europa bevat een gelijke hoeveelheid vitamine C.

Ingrediënten Voordelen: (goedgekeurd door de EFSA)
Vitamine C: Behoudt de normale functie van het immuunsysteem gedurende en na intensieve beweging
Vitamine C: Draagt bij aan de collageen formatie voor een normale functie van bloedvaten en botten
Vitamine C: Draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en uitputting
Vitamine C: Draagt bij aan de regeneratie van de verminderde vorming van vitamine E
Vitamine E: Draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
Vitamine A: Draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem
Vitamine A: Draagt bij aan een normaal ijzermetabolisme

Het ingrediënt Lactium
Lactium is een gepatenteerd, uniek stress beheersend ingrediënt.
• Toegevoegd aan de Restore formule om cortisol niveaus (stress hormoon) te helpen verlagen, welke toenemen door langdurige intense inspanning en stress door drukte.
• Klinische studies naar Lactium laten bewijs zien van vermindering van stress symptomen en het helpt mensen omgaan met stress/ stressvolle gebeurtenissen – het is dus GEEN slaapmiddel
• Het beste moment om Lactium te nemen is vlak voor het slapengaan. Deze aanbeveling is gebaseerd op het feit dat door slaaptekort, wat vaak veroorzaakt wordt door stress gedurende de dag, de hoeveelheid stress alleen maar toeneemt.
Lactium in combinatie met de andere toegevoegde voedingsstoffen in Restore, creëren samen een effectief relax- en herstelproduct.

 

■■ 6 hoogwaardige producten* voor dagelijks gebruik, prestatie en herstel

■■ Te personaliseren op uw specifieke trainings- en prestatiebehoeften

■■ Formule gebaseerd op meest recente wetenschappelijke onderzoeksresultaten

■■ Elke product is door een externe partij getest op verboden middelen

 
 
 

 
 
Met shakes en een kliko naar de zege ( Artikel Dagblad de Pers 16 augustus 2010)
Eredivisie Vindingrijk Excelsior boekt fraaie 3-2 overwinning op Feyenoord.
 
Een paar dagen in de schaduw van Excelsior leerde ons dat de 3-2 zege op Feyenoord is te danken aan een uitvinder, shakes, repen en een kliko ijskoud water. Lees verder klik op de onderstaande plaatjes!
 

VOETBALCLUB EXCELSIOR
Excelsior werkt intensief samen met Herbalife. Hoewel Herbalife vooral bekend staat als product voor gewichtsbeheersing, blijken topsporters grote voordelen te kunnen halen uit de producten. Zeker als de sporters, zoals bij Excelsior gebeurt, worden begeleid door een deskundige. ,,Goede begeleiding is cruciaal''. Via voedselbegeleider Cor Snijders, die al het een en ander had gedaan bij de jeugd van Excelsior, kwam Herbalife in contact met de Kralingse club. ,,Wij willen graag meer gaan doen op het gebied van topsport en Excelsior leek ons een ideale club om te beginnen. Het is een enthousiaste club, met veel jonge talenten. Die hebben er meestal alles voor over om het maximale uit hun carričre te halen. Ook goede voeding is daarbij cruciaal, al wordt dat in de voetballerij nog wel eens vergeten. We merken dat jonge spelers meer bereid zijn om nieuwe dingen uit te proberen.''
Vorig jaar ging Snijders namens Herbalife aan de slag met een testgroep van vijf spelers. ,,Op vrijwillige basis'', benadrukt Van der Ven. ,,Dat vonden wij belangrijk, omdat we spelers niet het idee wilden geven dat ze iets opgedrongen werd. Door een speciaal computerprogramma en gesprekken met Cor werden zij zich ervan bewust hoe slecht ze bezig waren. Met onze producten werd daar vervolgens iets aan gedaan. Die bewustwording tussen de oren is heel belangrijk en als je de effecten dan ook lichamelijk voelt en terugziet op het veld, is dat natuurlijk helemaal goed.''
 

HERBALIFE EN FC BARCELONA

Herbalife heeft een driejarige overeenkomst met FC Barcelona gesloten waardoor Herbalife de officiële voedingssponsor van de club wordt. Daarnaast heeft Leo Messi een persoonlijk sponsorcontract getekend, waarmee hij het publieke gezicht van Herbalife wordt. De overeenkomst houdt ook in dat de artsen en voedingsexperts van de voedingsadviesraad van Herbalife, in overleg met de spelers en begeleiding van het eerste team, speciale voedingsprogramma’s zullen ontwikkelen ter ondersteuning van de sportieve activiteiten van de voetballers.

 
HERBALIFE SPONSORT LOS ANGELES GALAXY TEAM

Voetbalclub Los Angeles Galaxy gaat in zee met Herbalife als shirtsponsor. Herbalife heeft een vijfjarige overeenkomst gesloten met de Anschutz Entertainment Group (AEG), eigenaar van de L.A. Galaxy. De totale sponsordeal bedraagt 25 miljoen dollar en duurt vijf jaar. De MLS is de enige sportcompetitie in Amerika die sponsorrechten voor shirtsponsoring mag verkopen.

 
 
Bij Herbalife geloven wij dat achter elke grote sportprestatie een geweldig netwerk van ondersteuning en constante inzet schuil gaat. Onze sporters weten hoe onze producten kunnen helpen in zowel het dagelijks leven als op het sportveld zodat ze optimaal kunnen presteren! Daarom hebben ze voor Herbalife gekozen.
 
België – Voetbalclub KV Mechelen
Denemarken – Lyngby voetbalclub
Finland – Fins nationaal ijshockeyteam
Frankrijk – Strasbourg voetbalclub
Griekenland – Denise Dimaki
Hongarije – Attila Vajda
IJsland – Ragna Ingolfsdottir
Israel – Gal Fridman
Kroatië – Filip Grgic
Nederland - Ingrid Peperkamp hardlopen
Nederland - Martiene Hofstede hardlopen
Nederland - Vera Koedoder - Indoor Mountainbike
Noorwegen – Molde voetbalclub
Portugal – Anais Moniz
Rusland – Andrey Junkhov
Slowakije – Kozice Peace Marathon
Spanje – Sergio Rodriguez
Verenigd Koninkrijk – Olly Freeman
Zweden – Lidingo 50K Cross Country Race
Zwitserland – Lausanne Club

Niveau 1
Geschikt voor professionele- en semi professionele sporters en duurtraining atleten.
 
Voor en na de training en wedstrijden
Directe brandstof, een half uur van te voren: Formule 1 met vruchtensap, plus 2 tabletten RoseGuard.
Onmiddellijke brandstof- aanvulling naderhand: Formule 1 met melk en een portie proteďne poeder.
Herstellen: binnen het uur 2 tabletten RoseGuard, 1 tablet Herbalifeline.
Spierherstel: tot aan 2 uur na inspanning: proteďne reep, Formule 1 + 1 portie proteďne poeder met melk.
Neem voor of tijdens het sporten H3O Pro Sportdrank of Liftoff energiedrank.
 
DAGELIJKS MENU
Ontbijt: Formule 1 shake met proteďne poeder, Multivitamine complex, Cell Nutrition en Herbalifeline.
Halverwege de ochtend: Thermojetics kruidenthee.
Lunch: Formule 1 shake, Multivitamine complex, Cell Nutrition en Herbalifeline.
Halverwege de middag: Thermojetics kruidenthee.
Diner: Multivitamine complex, Cell Nutrition en Herbalifeline.
Avond snack: proteďne reep of kopje tomatensoep.
 
Niveau 2
Geschikt voor sporters die dagelijks 1 tot 3 uur trainen.
 
Voor en na de training
Directe brandstof, een half uur van tevoren: Formule 1 met vruchtensap
Onmiddellijke brandstof-aanvulling naderhand: Formule 1 met melk en 1 portie proteďne poeder
Herstellen: 1 tablet RoseOx
Spierherstel: continueer brandstof-aanvulling tot aan 2 uur na inspanning met Formule 1 met melk of yoghurt en 1 portie proteďne poeder.
Neem voor of tijdens het sporten H3O Pro Sportdrank of Liftoff energiedrank.
 
DAGELIJKS MENU
Ontbijt: Formule 1 shake met proteďne poeder, Multivitamine complex, Cell Nutrition en Herbalifeline.
Halverwege de ochtend: Thermojetics kruidenthee.
Lunch: Formule 1 shake, Multivitamine complex, Cell Nutrition en Herbalifeline.
Halverwege de middag: Thermojetics kruidenthee.
Diner: Multivitamine complex, Cell Nutrition en Herbalifeline.
Avond snack: proteďne reep of kopje tomatensoep.
Gebruik de Aloesiroop gedurende de dag naar behoefte.
 
Niveau 3
Geschikt voor sporters in een teamsport die naast recreatief ook prestatiegericht zijn.
 
Half uur voor de wedstrijd: Formule 1, 1 tablet RoseGuard
˝ uur naderhand: Formule 1 shake
 
DAGELIJKS MENU
Ontbijt: Formule 1 shake met proteďne poeder, Multivitamine complex, Cell Nutrition en Herbalifeline.
Halverwege de ochtend: Thermojetics kruidenthee.
Lunch: Multivitamine complex, Cell Nutrition en Herbalifeline.
Halverwege de middag: Thermojetics kruidenthee.
Diner: Multivitamine complex, Cell Nutrition en Herbalifeline.
Avond snack: proteďne reep of kopje tomatensoep.
Gebruik de Aloesiroop gedurende de dag naar behoefte.
Neem voor of tijdens het sporten H3O Pro Sportdrank of Liftoff energiedrank.
 
Niveau 4
Geschikt voor diegene die 2 tot 3 keer per week trainen met sessies van 40 tot 60 minuten.
 
Half uur na de training: Formule 1, 1 tablet RoseGuard.
 
DAGELIJKS MENU
Ontbijt: Formule 1 shake, Multivitamine complex, Cell Nutrition en Herbalifeline.
Halverwege de ochtend: Thermojetics kruidenthee.
Lunch: Formule 1 shake, Multivitamine complex, Cell Nutrition en Herbalifeline.
Halverwege de middag: Thermojetics kruidenthee.
Diner: Multivitamine complex, Cell Nutrition en Herbalifeline.
Avond snack: proteďne reep of kopje tomatensoep.
Gebruik de Aloesiroop gedurende de dag naar behoefte.
 

 
Indien u vragen heeft over de sport producten of u bent geďnteresseerd in de zakelijke mogelijkheid dan raden wij u aan contact op te nemen. Good Weight Bunschoten staat klaar om uw vragen te beantwoorden en heeft kennis van zaken. Wij nemen graag contact met u op!
 
Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met: Good Weight Bunschoten >>
 
Top
 

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.

© Copyright  2010 - 2016 Herbalife Bunschoten Spakenburg |    All Rights Reserved.    |