Home
Contact
Links
Producten bestellen
Prijslijst
Gezond ontbijt
BMI berekenen
Afslanken
Gewichtsbeheersing
Aankomen
Supplementen
Tussendoortjes
Sportvoeding
Gezichtsverzorging
Lichaamsverzorging
Haarverzorging
Ervaringen
Shake recepten
Zakelijke kans
Generation H
Bedrijf Herbalife  
Disclaimer
Privacy
 

Tussendoortjes

Zelfs de meest fanatieke die de ideale producten voor gewichtsbeheersing gebruikt, kan het af en toe lastig hebben, ook zonder dat hij/zij toegeeft aan de trek in iets lekkers of opkomend hongergevoel. Deze producten zijn speciaal geformuleerd om u een steuntje in de rug te geven!

Gourmet tomatensoep.
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŰn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariŰrs. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten. Bevat acht keer zoveel prote´ne als in gewone tomatensoep en is rijk aan prote´ne en vezels voor langer een verzadigd gevoel te behouden. Doos met 21 porties.

Prote´nerepen
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Als u deze smakelijke Prote´nereep proeft, kunt u vast niet geloven dat u deze zalige snack gewoon mag eten! Elke reep bevat 10 gram eiwit, zodat u voldoende energie heeft. En de stevige structuur zorgt ervoor dat u er lekker lang mee doet. Geniet van deze smakelijke, vullende reep als tussendoortje of als toetje.

Prote´ne Drink Mix
Bestellen (Prijs op aanvraag)
De perfecte manier om uw prote´ne inname te verhogen. Dit veelzijdige product kan op twee heerlijke manieren worden geconsumeerd. Bereid het als een smakelijke calorie beheersende prote´nerijke snack, of voeg het toe aan uw favoriete Formula 1 shake voor een heerlijke romige drank. Prote´ne drankmix is niet geclassificeerd als maaltijdvervanger wanneer het gemaakt wordt met Formula 1. Details Prote´ne drankmix is een geweldige manier om u te helpen uw dagelijkse prote´ne inname te verhogen. Prote´ne staat bekend als de bouwsteen van het leven. Het is essentieel voor de goede functie van de cellen en voor de groei en het herstel van het weefsel. Ons lichaam kan prote´ne niet opslaan, dus is het van belang dat we dagelijks genoeg prote´ne eten. Gebruik: mix twee eetlepels (28g) Prote´ne drankmix poeder met 250ml koud water om te drinken als tussendoortje. Wanneer het met uw favoriete shake gemaakt wordt, kunt u simpelweg een eetlepel (14g) toevoegen aan twee lepels van uw Formula 1 shake met 250ml koud water.

Geroosterde sojabonen
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Dit lekkere hartige tussendoortje is perfect als snack voor onderweg. Met 9g prote´ne en 113 kcal per zakje, zijn Geroosterde Sojabonen een evenwichtiger alternatief voor andere hartige snacks zoals chips of crackers. Rijk aan prote´ne (9g per zakje) om te helpen magere spiermassa op te bouwen. 113 calorieŰn per zakje ľ minder calorieŰn dan traditionele hartige snacks, heerlijk van smaak ľ geroosterd en licht met zout besprenkeld. In handige individuele zakjes, ideaal voor wanneer u onderweg bent.

 
Indien u vragen heeft over de producten of u bent ge´nteresseerd in de zakelijke mogelijkheid dan raden wij u aan contact op te nemen. Good Weight Bunschoten staat klaar om uw vragen te beantwoorden en heeft kennis van zaken. Wij nemen graag contact met u op!
 
Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met: Good Weight Bunschoten >>
 
Top
 

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.

ę Copyright  2010 - 2016 Herbalife Bunschoten Spakenburg |    All Rights Reserved.    |