Home
Contact
Links
Producten bestellen
Prijslijst
Gezond ontbijt
BMI berekenen
Afslanken
Gewichtsbeheersing
Aankomen
Supplementen
Tussendoortjes
Sportvoeding
Gezichtsverzorging
Lichaamsverzorging
Haarverzorging
Ervaringen
Shake recepten
Zakelijke kans
Generation H
Bedrijf Herbalife  
Disclaimer
Privacy
 

Afslanken met Herbalife

Uw ideale gewicht bereiken is niet alleen UW doel. Het is ook ONS doel!
U heeft een waardevolle beslissing genomen om de Herbalife producten te gaan combineren met uw dagelijkse voeding. Hiermee heeft u de eerste stap gezet naar een slanke en fitte toekomst. Een afslankprogramma op basis van Herbalife Formula 1 shake, de beste gepersonaliseerde maaltijd voor iedere dag van de week. Hiermee hebben miljoenen mensen uitstekende resultaten behaald. Herbalife levert al 36 jaar evenwichtige maaltijd voor gewichtsbeheersing. Herbalife is niet alleen een afslankprogramma, maar ook gezonde en uitgebalanceerde voeding in een gemakkelijke vorm.
Het basis afslankprogramma van Herbalife bestaat uit drie producten: Herbalife Formula 1 voedingsshake, Herbalife Formula 2 vitaminen en mineralen en vezel en kruidentabletten.
 
Gezond, slank, fit en vitaal, hoeveel is dat u waard ?
 

 
Herbalife zo makkelijk als 1 2 3
Verander uw levensstijl met de gewichtbeheersingsproducten van Herbalife. Dit plan voor een gezondere levensstijl bestaat uit:
's ochtends een shake,
  's middags een shake en
  's avonds een uitgebalanceerde maaltijd als u gewicht wilt verliezen.
Als alternatief, als u uw gewicht wilt behouden, kunt u 's ochtends een shake nemen, en als lunch en avondeten
twee gezonde maaltijden nemen.
   
Drink 6 ŗ 8 glazen water per dag.
Eet 5 stuks fruit en groenteporties per dag
Sport - werk 3 maal per week gedurende 30 ŗ 40 minuten aan uw conditie.
 
 
1. Ken uw lichaam
De lichaamsanalyse is de eerste stap naar een persoonlijke oplossing met Herbalife.
De eerste stap voor een persoonlijke oplossing met Herbalife is het maken van een lichaamsanalyse.
Ga rustig zitten en laat uw Herbalife Coach vaststellen welk persoonlijke maaltijdplan geschikt is om uw aanpak van
gewichtsbeheersing optimaal te laten verlopen, met precies de juiste hoeveelheid proteÔne.
ProteÔne en persoonlijke aanpak dť sleutelwoorden van Herbalife. Als u de juiste hoeveelheid proteÔne eet die past bij uw lichaam, dan kan u dit helpen de bekende hongeraanvallen tegen te gaan.
U vergroot zo de vetvrije massa van het lichaam, wat weer leidt tot versnelling van de stofwisseling en het verbranden van meer calorieŽn!
Het is zo eenvoudig!
Uw Herbalife Coach maakt alle berekeningen voor u - en komt met de oplossing waarop u al zo lang heeft gewacht.

Bestellen (Prijs op aanvraag)

2. Geniet van uw ideale maaltijd
Ontbijt
Begin de dag met een heerlijke Herbalife Formula 1 voedzame shake, in ťťn van de zes verrukkelijke smaken.
Halverwege de ochtend
Neem een gezonde snack, zoals een proteÔnereep als u eiwit nodig heeft.
Lunch
Maak opnieuw zo'n lekkere romige shake - ook eenvoudig en handig voor mensen die onderweg of op kantoor zijn.
Halverwege de middag
Geniet van een tussendoortje in de vorm van wat stukjes knapperige selderij of wortels. Neem een proteÔnereep als u meer eiwit nodig heeft.
Avondeten
Geniet bij uw avondmaal bij voorkeur van een mager eiwitrijk gerecht, zoals kip, vis of tahoe en serveer er royaal kleurrijke
groenten bij.
 
3. Maak uw succes optimaal
Het is heel normaal als u af en toe een hongeraanval krijgt, of zin krijgt in iets lekkers. Dit kan ook gebeuren als u een programma volgt voor uw gewichtsbeheersing dat helemaal is toegesneden op uw behoeften. Daarom hebben we een
aantrekkelijk assortiment van proteÔnerijke snacks en supplementen ontwikkeld. Deze producten helpen om de specifieke uitdagingen het hoofd te bieden.
 
Vergroot uw succes: drink Thermojetics™ Instant Kruidendrank en AloŽsiroop
 
Zet uw gewichtsbeheersing op de rails met dit persoonlijke programma.
 

Formule 1 Voedingsshake
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Een heerlijke en voedzame maaltijd in een shake. Samengesteld met 9 gram hoogwaardige sojaproteÔne (19 ŗ 21 g indien u halfvolle melk gebruikt voor de shake). Formule 1 kan u helpen uw gewichtsdoelstelling te realiseren. Bevat vitaminen en mineralen, waaronder de antioxidant vitaminen C en E. Bovendien levert het alle essentiŽle aminozuren die uw lichaam nodig heeft om uw welzijn op peil te houden.
• Slechts 217 calorieŽn per portie
• Bevat 17,5 g proteÔne
• Boordevol vitaminen en mineralen
Verkrijgbaar in de smaken: Frambozen Blauwe Bessen, Cookies and Cream, Vanille, Chocolade, Aardbei, Tropische Vruchten, Toffee appel kaneel en Cappuccino.
 

Formule 1 Maaltijdreep
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Dit is de shake in de vorm van een heerlijke reep! Deze maaltijdreep is de ideale oplossing voor de momenten dat een shake maken moeilijk is, bijvoorbeeld in de auto, op de sportschool, op het werk, het vliegveld etc. In tegenstelling tot de andere repen en andere proteÔnerijke snacks, is de Formule 1 Maaltijdreep, net zoals de shake, een volledige maaltijdvervanger!

Formule 2 Multivitaminencomplex
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Wetenschappelijk samengesteld multivitaminensupplement dat ervoor zorgt dat u elke dag de essentiŽle voedingsstoffen binnen krijgt. Stress, een slechte voeding en (lucht)vervuiling kunnen tot gevolg hebben dat uw lichaam essentiŽle voedingsstoffen te kort komt. Dat kan er weer toe leiden dat u zich futloos voelt en er vermoeid uitziet, snel ziek wordt of moeite heeft om overgewicht kwijt te raken. Formule 2 levert u een breed scala aan vitaminen en mineralen, plus geselecteerde kruiden die de voedingswaarde van Formule 1 verder aanvullen.

Haver Appelvezel Drank
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Haver Appelvezel Drank is een heerlijke en gemakkelijke manier om dagelijks meer vezels binnen te krijgen. Het is een unieke mix van oplosbare en onoplosbare vezels. Haver Appelvezel Drank bevat zes vezelbronnen: appel, haver, mais, citrus, witlof en soja.


Elke portie bevat 5g vezel en 15 calorieŽn. IngrediŽnten:
Havervezel, maisdextrine, appelvezelpoeder, citrusvezel, sojavezel, inuline, zuurteregelaar (citroenzuur), aroma, verdikkingsmiddel (acacia gom / xantaangom), maltodextrine, zoetstof (sucralose), antiklontermiddel (siliciumdioxide). Gebruik: Meng 1 maatlepel (7,1 g) met 150ml water of voeg een lepel toe aan uw favoriete shakemix en geniet!

Vezel- en kruidentabletten
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Als u producten voor gewichtsbeheersing gebruikt, is de kans groot dat u te weinig vezels eet. De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtsbeheersing door extra voedingsvezels te leveren. Daardoor blijft het voedsel minder lang in het lichaam en worden gif- en afvalstoffen sneller afgevoerd.

AANVULLENDE PRODUCTEN
 
Gourmet tomatensoep.
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŽn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariŽrs. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten. Bevat acht keer zoveel proteÔne als in gewone tomatensoep en is rijk aan proteÔne en vezels voor langer een verzadigd gevoel te behouden. Doos met 21 porties.
ProteÔnerepen
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Als u deze smakelijke ProteÔnereep proeft, kunt u vast niet geloven dat u deze zalige snack gewoon mag eten! Elke reep bevat 10 gram eiwit, zodat u voldoende energie heeft. En de stevige structuur zorgt ervoor dat u er lekker lang mee doet. Geniet van deze smakelijke, vullende reep als tussendoortje of als toetje.
Formule 3 ProteÔne Poeder
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid proteÔne nodig om sterk en gezond te blijven. Helaas bevat veel eiwitrijke voeding, waaronder vlees, kaas en noten, ook veel ongewenst vet en calorieŽn. ProteÔne Poeder is een prettige en vetvrije methode om uw behoefte aan proteÔne aan te vullen. Dit helpt u om slank en fit te blijven.

 
Indien u vragen heeft over de producten of u bent geÔnteresseerd in de zakelijke mogelijkheid dan raden wij u aan contact op te nemen. Good Weight Bunschoten staat klaar om uw vragen te beantwoorden en heeft kennis van zaken. Wij nemen graag contact met u op!
 
Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met: Good Weight Bunschoten >>
 
Top
 
* Resultaten zijn niet typisch, individuele resultaten kunnen variŽren. ** Alle gewichtbeheersingsclaims refereren aan het Herbalife Gewichtbeheersingsprogramma, wat onder andere een uitgebalanceerd voedingsplan, regelmatig bewegen, voldoende vloeistofinname en rust inhoudt
 

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.

© Copyright  2010  - 2016 Herbalife Bunschoten Spakenburg |    All Rights Reserved.    |