Home
Contact
Links
Producten bestellen
Prijslijst
Gezond ontbijt
BMI berekenen
Afslanken
Gewichtsbeheersing
Aankomen
Supplementen
Tussendoortjes
Sportvoeding
Gezichtsverzorging
Lichaamsverzorging
Haarverzorging
Ervaringen
Shake recepten
Zakelijke kans
Generation H
Bedrijf Herbalife  
Disclaimer
Privacy
 

Generation H

Make more than money, make a difference!

Deel uitmaken van Generation H draait om meer dan geld verdienen ...

... het is het creŽren van een leefstijl!

Herbalife is actief in de voeding, welzijn en persoonlijke verzorging industrie. Deze natuurzuivere producten helpen mensen met meer energie en vitaliteit, een gezond gewicht, betere sportprestaties en een stralend jong uiterlijk. kortom, producten waar veel vraag naar is en die de meeste mensen bijna dagelijks gebruiken.
 
Heb je er genoeg van om voor anderen te werken? Die saaie baan van 9 tot 17 uur, dat lage salaris en het file rijden? Wil je eigen baas zijn en genieten van je vrijheid? Dan ben je niet de enige!
 
Het grote verschil is dat wij jou nu een interessante zakelijke mogelijkheid aanbieden. Grijp deze kans met twee handen aan, verander je leven en ontwerp je eigen toekomst.
 
Be your own Boss with Generation H! If you want it, we help you get it!
Laat zien dat je leiderschapskwaliteiten en een ondernemersgeest hebt door je eigen internationale
bedrijf op te zetten. Bereik met Generation H het volgende:
Voor jezelf werken en eigen baas zijn
Onbeperkte financiŽle mogelijkheden
Zelf de controle hebben over jouw leven
 
Je bepaalt zelf of je parttime wilt werken als extra inkomen op je baan/studie, of fulltime om naar financiŽle onafhankelijkheid te groeien.
 
Generation H heeft de volgende grote voordelen:
Geweldig business plan
Erg veel voldoening halen uit wat je doet
Werken wanneer, met wie en waar je wilt
Leef het leven waar je nu alleen van droomt
 
Maakt deel uit van een wereldwijd team van mensen zoals jij!

De Gen H groep is een groep jonge ondernemers die hun eigen internationale bedrijven op aan het zetten zijn. Gen H is onderdeel van Herbalife international (een netwerkmarketing bedrijf). Herbalife is actief in de voeding, welzijn en persoonlijke verzorging industrie.

Samen feesten, samen werken: door anderen te helpen om hetzelfde te bereiken als jij, laat je je business groeien. Herbalife bestaat al sinds 1980, is beursgenoteerd en actief in meer dan 90 landen wereldwijd. Een gerenommeerd bedrijf met veel ervaring dus, dat klaar is voor de toekomst!

Je hebt geen ervaring of diploma's nodig om aan deze carriŤre met onbegrensde mogelijkheden te beginnen!

Inschrijven als distributeur gaat via het International Business Pack. In dat pakket zit alles wat je nodig hebt om jouw eigen bedrijf vanuit huis te starten! Naast de licentie om je in te schrijven zitten er producten in, een DVD met uitleg en informatie en vele folders en brochures. Neem contact op met de persoon die je deze website heeft laten zien. Hij of zij kan je helpen met het International Business Pack, zodat je een goede start maakt!

Waar je ook van droomt, het enige dat je nodig hebt is ambitie, leergierigheid en vastberadenheid, dan kan ook jij je dromen laten uitkomen.

 

 
Indien je vragen heeft over de producten of je bent geÔnteresseerd in de zakelijke mogelijkheid dan raden wij je aan contact op te nemen. Good Weight Bunschoten staat klaar om je vragen te beantwoorden en heeft kennis van zaken. Wij nemen graag contact met je op!
 
Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met: Good Weight Bunschoten >>
 
Top
 
Herbalife Zakelijke Mogelijkheid (Identificatie) Verklaring
"Deze materialen worden voorbereid en verdeeld door Onafhankelijke Herbalife Distributeurs. De verkochte goederen zijn gewichtscontrole, voeding en persoonlijke verzorgingsproducten. Transacties worden uitgevoerd door deelnemers als hoofdpersonen.
 

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.

© Copyright  2010 - 2016  Herbalife Bunschoten Spakenburg |    All Rights Reserved.    |